Mijn diensten

Op zoek naar een wijnexpert die jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten kan tillen? Zoek dan niet verder!

Ik ben jouw ideale partner, met een achtergrond in zowel wijn als online marketing. 

Met mijn passie voor en uitgebreide kennis van wijn, gecombineerd met mijn vaardigheden op het gebied van digitale strategieën, help ik jouw merk opvallen en je doelgroep bereiken.

Content nodig?

Voor aansprekende content ben je bij mij aan het juiste adres. Of het nu gaat om het schrijven van meeslepende productbeschrijvingen of het produceren van boeiende blogposts: ik zorg ervoor dat jouw boodschap op de juiste manier wordt overgebracht.

Online Marketing

Al 7+ jaar werk ik als online marketeer. Voor vraagstukken met betrekking tot Strategieën, SEO, Social Media, E-mailmarketing of websites kun je bij mij zeker terecht! Samen ontwikkelen we een online strategie die je helpt om je merk te positioneren en je verkoop te verhogen.

Wijnproeverijen

Loopt het water je al in de mond bij het lezen van mijn blogs? Boek dan een wijnproeverij waarbij ik op locatie langs kom. Ik vertel je dan graag nog veel meer wijnverhalen in combinatie met de lekkerste wijnen!

Wijnadvies

Heb jij een prangende vraag op het gebied van wijn? Wijn-spijs advies nodig? Of wil je weten welke wijnen je juist wél en welke je niet in je kelder kunt bewaren? Ik help je er graag mee.

Wijn proeven bij Lungarotti, Umbrië

Wie ben ik?

Over Suzanna en Wine Adventures

Hou jij net zoveel van wijn als ik? Of wil je graag de wijnliefhebber in jezelf ontdekken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Op Wine Adventures geef ik sinds 2020 tips voor wijnen, neem ik je mee naar de mooiste plekken ter wereld om wijn te proeven en deel ik lijstjes, top 10’s en favorieten. Mijn achtergrond in online marketing is in combinatie met het Vinologen diploma van de Wijnacademie de perfecte basis voor Wine Adventures. 

Lijkt het je interessant om samen te werken? Mail me dan op suzanna@wineadventures.nl of vul het contactformulier hieronder in. 

Liefs,

Suzanna

Neem vrijblijvend contact met mij op