Over mij

Villa della Torre Allegrini
Wijn proeven bij Allegrini in Fumane

Hou jij net zoveel van wijn als ik? Of wil je graag de wijnliefhebber in jezelf ontdekken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! 

Vaak merk ik dat mensen graag wijn drinken maar dat ze niet goed weten waar ze moeten beginnen. Terwijl wijn helemaal niet moeilijk hoeft te zijn! Daarom besloot ik om Wine Adventures te beginnen. 

Onder het motto ‘Every wine is a unique adventure’ geef ik tips voor wijnen, neem ik je mee naar de mooiste plekken ter wereld om wijn te proeven en deel ik lijstjes, top 10’s en favorieten. 

Kleine disclaimer: ik ben enorm fan van Italiaanse wijnen. Op deze blog lees je dan ook voornamelijk veel over Italië en de mooie wijnen die daar vandaan komen. Natuurlijk drink ik ook wijn uit de rest van de wereld maar buiten Italië is voor mij nog genoeg te ontdekken. De wereld ligt dus nog voor mij open en ik ga graag op avontuur om haar te verkennen. Ga jij mee op avontuur?

Liefs en veel leesplezier,

Suzanna

Suzanna

Registervinoloog
Italiaans wijnliefhebber
ALMERE

Neem contact met mij op

Heb je een goede suggestie voor een mooie wijn of een leuke blog? Of een andere vraag? Laat het me weten door een berichtje achter te laten!